Skip to main content

Lägenhet standard Tignes

Boendet sker i semesterlägenheter i byn Val Claret med nära anslutning till barer, restauranger och liftar. Semesterlägenheterna har 300-700 meter till närmsta lift.

Samtliga lägenheter är av väldigt enkel standard med plats för 2-8 personer. Vi rekommenderar att ni bor 4 eller 6 personer per lägenhet, då det finns flest lägenheter av just de typerna. Endast ett fåtal 2,- 3, 5- och 8-bäddslägenheter finns att boka. Finns inte den lägenhetstypen kvar, vilken matchar med det antal personer ni vill genomföra bokningen till, så tillkommer ett tombäddstillägg vid bokning av större lägenhet.

I lägenheterna finns alltid ett mindre kökspentry med all nödvändig utrustning, spis samt kylskåp. Badrum med WC samt dusch eller badkar finns också. Det är mindre lägenheter där det finns korrekt antal sängplatser avsedda för antalet personer i bokningen. De bäddar som finns i lägenheterna är vanligtvis enklare våningssängar, bäddsoffor och dubbelsängar. 2-bäddsrum är mellan 15-20 kvadratmeter, 3-4 bäddsrum 20-25 kvadratmeter och 5-6 bäddsrum 30-40 kvadratmeter. Observera att det oftast är filtar och inte täcken som vi är vana vid hemifrån. Vi förtydligar återigen att boendet är av enklare standard och det är oftast inte nytt, men givetvis funktionellt. Avresestädning, lakan och handdukar ingår ej. Lägenheten behöver städas innan utcheckning.

Ankomst

Vid ankomst på lördagen stannar bussen vid ett busstopp. Guiderna från Mont Ski kommer befinna sig vid busstoppet att välkomna er samt dela ut välkomstkuvert.

Kuvertet innehåller:

 

– Eventband (om man lagt till)
– Matkuponger till frukost och middag (om man lagt till)
– Kuponger för skidhyran (om man lagt till)
– Liftkort till samtliga i bokningen

 

Incheckningen sker mellan 17:00 – 19:00 i reception. Guiderna kommer att hjälpa till med att visa vägen dit och även assistera med själva incheckningen. Lakan och handdukar ges i hand i receptionen när incheckning sker eller finns redan i lägenheten. Vid incheckning betalas en deposition som är i regel är mellan 50 – 150€ per person. I övrigt betalas även en turistskatt på 1- 2,5€ per person/dag.

icon-user icon-globe icon-minusArtboard 1 icon-shaka-sign icon-couple icon-world icon-mail icon-facebook icon-instagram icon-youtube icon-wave icon-waves icon-facebook icon-instagram icon-youtube icon-chevron-right icon-chevron-right icon-surf-board icon-open-book icon-world icon-cross