Skip to main content

HULEBÄCKS OFFICIELLA SKIDRESA 2025

Välkommen till bokningen av Hulebäcks Officiella Skidresa till Alperna 2025!

 

Vi är väldigt glada för att ni återigen valt att resa med Sveriges ledande arrangör av ungdomsresor till Alperna – Mont Ski!

 

Vi har tagit fram två olika destinationer som ni kan välja mellan – Val Thorens och Val D’isere med exklusiva Early Bird-priser som gäller under en begränsad period. Följ någon av nedanstående länkar för att fullfölja bokningen av den officiella skidresan 2025.

 

I samband med bokningen är det väldigt viktigt att ni anger rabattkoden HULE
Denna rabattkoden ger er 500 SEK rabatt vilket betyder att ni får nedanstående priser, högsta möjliga rabatt och också flest förmåner på plats. Det gör att ni får lägenheter nära varandra och deltar på samma event.

 

Rabattkoden HULE gäller på alla resor hos Mont Ski. Tänk på att platserna är ytterst begränsade och att det är först till kvarn.

SPORTLOVET V.7 (8-15 februari)

Val Thorens

Val D’isere

Vad ingår?

  • Buss/flyg tur & retur
  • Bagage och handbagage (Gäller vid buss – Tillval vid flyg)
  • Transfer mellan flygplats och destination (Vid val av flyg)
  • Boende i centralt belägna lägenheter
  • Skipass 6 dagar
  • Guider tillgängliga 24/7
  • Välkomstfest
  • Trygghetspaket

Bokning

Bokningen sker rumsvis via länkarna ovan.

Huvudbokaren är den person i bokningen som får mejl med buss/flygbiljetter och väsentlig information. Det är endast denne som kan utföra ändringar i bokningen.

 

Betalning

Första betalningen avser anmälningsavgiften (2500 SEK) den ska vara oss tillhanda senast fem dagar efter utförd bokning. Anmälningsavgiften är en del av den totala kostnaden.

Andra betalningen är det resterande beloppet och ska vara oss tillhanda senast 60 dagar innan avresa. Efter utförd bokning går det att betala under “Min bokning”. Betalning sker med Swish eller kort.

 

För mer vanliga frågor och svar

FAQ
icon-user icon-globe icon-minusArtboard 1 icon-shaka-sign icon-couple icon-world icon-mail icon-facebook icon-instagram icon-youtube icon-wave icon-waves icon-facebook icon-instagram icon-youtube icon-chevron-right icon-chevron-right icon-surf-board icon-open-book icon-world icon-cross