Skip to main content

EVENT

Hela veckan är planerad med event, aktiviteter och fester redan innan ankomst till alperna. Få den bästa upplevelsen med en kombination av dagsaktiviteter i backen utöver skidåkningen, after ski med alla skandinaver på plats och avsluta dagen med barrunda, temakvällar och gemensamma utgångar.

Välkomstfest

I resan ingår en välkomstfest som hålls på ankomstdagen, vi ser till att starta igång veckan på bästa sätt helt enkelt. En kväll vi alla samlas på samma klubb, sätter ribban för veckan och träffar andra resenärer!

Temakväll

White party, pink party eller glitter kväll. Dessa är några utav tema kvällarna som hålls under veckan. Eller varför inte gå direkt från afterskin med pjäxorna till klubben för att fortsätta after ski temat långt in på natten. Bra erbjudanden i baren som självklart utsmyckas i temat som är för kvällen.

Afterski

Ingen skidresa utan after ski. Varje dag kan du parkera skidorna utanför klubben för att sen avnjuta goda drinkar och iskall öl till dunkande musik som spelas från välkända DJ:s. Här utlovas det show och underhållning som ingen annan afterski du tidigare varit på. Vi avslutar skiddagen på topp med dans på borden tills solen gömt sig bakom bergen.

Dagsaktiviteter

Det är bara fantasin som sätter stopp för vad man kan hitta på om dagarna. Speciella pister som inte är till för skidor är självklart lika med pulkarace. Gemensam lunch i backen där vi grillar och dricker något kallt i solen. För den tävlingsinriktade bör man besöka funparken där poäng för bästa tricks ges ut.

Ice cart

Den frusna sjön mitt i staden omvandlas under högsäsongen till en gokart bana. Utmana kompisarna i gokart på is, kör några testvarv eller ställ upp i en Grand Prix där en vinnare utses.

icon-user icon-globe icon-minusArtboard 1 icon-shaka-sign icon-couple icon-world icon-mail icon-facebook icon-instagram icon-youtube icon-wave icon-waves icon-facebook icon-instagram icon-youtube icon-chevron-right icon-chevron-right icon-surf-board icon-open-book icon-world icon-cross