Skip to main content
UNGDOMSHOTELL HINDENBURG
Se bilder

UNGDOMSHOTELL HINDENBURG ★★

Pist: 200 m

Centrum: 50 m

Skidbuss: 150 m

Wifi: Ja

Bar: Ja

Mat: Halvpension

Ungdomshotell Hindenburg

Varmt välkommen till ungdomshotell Hindenburg i Bad Gastein. På detta härliga ungdomshotell har du ett fantastiskt läge med endast 200 meter från pisten och 50m till centrum. 

Det är ett enkelt och prisvärt alternativ för dig som vill bo i händelsernas centrum med ett stenkast till liftar och stadskärnan.

Afterskibar i källaren

I källaren till Ungomdshotell Hidenburg ligger inget mindre än det omtyckta baren Lederhosen. Lederhosen bjuder på afterski, liveband och stämning utöver det vanliga. 

Om hotellet

Ungdomshotell Hindenburg är ett mycket populärt hotell bland grupper, studenter och ungdomar.  Här hittar du enkelt inredda rum med bra våningssängar.  Hotellet erbjuder något för alla med dubbelrum(2-bäddsrum), 4-bäddsrum, 6-bäddsrum och 8-bäddsrum.  Alla rum har eget badrum med toalett och dusch. Sängkläder och handdukar ingår i priset.

Halvpension på skidsemestern

På Ungdomshotell Hindenburg finns det möjlighet att lägga till halvpension 6 nätter för 1200 SEK. På onsdagen är köket stängt, vilket ger er ett perfekt tillfälle att prova en av Bad Gasteins många restauranger.

Hotellinformation

Avstånd till pist
200m
Avstånd till lift
200m
Avstånd till centrum
50m
Avstånd till shopping
150m
Avstånd till skidbuss
150m
Avstånd till skiduthyrning
150m
Wifi
Ja
Toalett
Ja
Dusch
Ja
icon-user icon-globe icon-minusArtboard 1 icon-shaka-sign icon-couple icon-world icon-mail icon-facebook icon-instagram icon-youtube icon-wave icon-waves icon-facebook icon-instagram icon-youtube icon-chevron-right icon-chevron-right icon-surf-board icon-open-book icon-world icon-cross